Volg ons op facebook

Vrijwilligers

Hieronder zie je een aantal van de vrijwilligers van NOCK.

Tom van Oort

Secretaris van de Stichting Natuurvrienden Koudenhoorn

Tom heeft de dagelijkse leiding over het Natuur Ontdekking Centrum Koudenhoorn. Tom is gepensioneerd schoolleider en docent biologie/lichamelijke opvoeding. Sport,recreatie en “natuur” staan bij hem hoog in het vaandel.


Hans Goudsmit

Voorzitter van Stichting Natuurvrienden Koudenhoorn

Hans is al 16 jaar docent Didactiek van de economische vakken op de Vrije Universiteit in Amsterdam. Zijn motto is dat je kinderen niet de goede antwoorden moet geven maar de juiste vragen moet stellen. Als voorzitter geeft hij het NOCK naar buiten gezicht en onderhoudt hij de externe contacten.


Aad Kralt

Fotograaf / technische zaken

Werkte 42 jaar op Mariënhaven in Onderhoud en Beheer en woont al 43 jaar in het prachtige Warmond. Is natuurliefhebber, wandelt graag en vaart graag op de Kagerplassen. Fotografeert als natuurfotograaf de omgeving van Warmond en de activiteiten op het NOCK.


Bea Vermeer

Activiteiten begeleiden

Tijdens een wandeling over Koudenhoorn bij het NOCK beland en enthousiast geworden. Meldde zich aan als vrijwilliger en geniet ervan om in de mooie omgeving van Koudenhoorn bewust met de natuur bezig te zijn.


Elvira van Oort

Administratie/financiën/donateurs

Koestert de natuur op Koudenhoorn en draagt er graag aan bij dat ook de kinderen het belang ervan ervaren.


Hans van Ek

Biodiversiteit / duurzaamheid

Werkt voor de Rijksdienst van Ondernemend Nederland aan hulp- en handel projecten wereldwijd. Beleeft en fotografeert graag de natuur in binnen- en buitenland, met name zoogdieren en vogels. Geniet dagelijks van Koudenhoorn met bordercollie Pip! En zet zich graag in voor natuurontwikkeling op ons prachtige eiland. 


Helene Oomen

Activiteiten

Enthousiast geworden voor het NOCK tijdens een excursie met de Hylke Tromp naar de Lakerpolder, ontdekt dat er zoveel te zien en te leren is over “de achtertuin” van de gemeente Teylingen. Hier wil ik graag de bewoners en met name de kinderen van Teylingen ook enthousiast voor maken!


Ineke den Ouden

Activiteiten

Koudenhoorn is prachtig; ik kom er graag! Water, bos, vogels, bloemen… er is veel te zien. En daarbij vind ik het leuk om deze dingen door te geven aan kinderen!


Kitty van der Voort

Coördinator jeugdactiviteiten

Jong en oud enthousiast maken voor de prachtige natuur, het boerenlandschap, onze polders met koeien, schapen, weidevogels en molens. Met haar inzet hoopt ze dat iedereen in Teylingen de waarde van het landschap beseft en dat we er met z’n allen zuinig op zijn. De prachtige vaarboerderijen in Warmond die uniek zijn, behouden voor de volgende generatie, we hebben er nog maar een paar… Ze liggen haar nauw aan het hart.


Remco van der Horst

PR/Communicatie / activiteiten


nov 7
Aankomende evenement

Fotograferen op Koudenhoorn

FOTOGRAFEER WANDELING OP kOUDENHOORN. Op zondag 7 november as. organiseert het NOCK een wandeling op Koudenhoorn voor enthousiaste amateurfotografen. De vergevorderde amateurfotograaf wordt vriendelijk verzocht om niet in te schrijven, want de middag is bedoeld voor de echte amateur die graag zi... Lees verder

© Copyright Koudenhoorn Warmond - Web development Usecue BV