Volg ons op facebook

We gaan weer beginnen!

Dit bericht is geplaatst op 24 juni 2020.

De laatste nieuwsbrief (nr 66) staat nu op deze site. (of komt zeer binnenkort) Daar staat onder andere in dat we langzamerhand weer gaan beginnen met onze activiteiten. Voorlopig zijn we alle zondagmiddagen  in juli en augustus open en zorgen ervoor dat er altijd wat te doen is.

Ook starten we weer met een paar leuke excursies. Dat daar veel behoefte aan is, blijkt uit het feit dat er voor de excursie naar de Hanepoel bijna 30 aanmeldingen kwamen! (voor maar 8 plaatsen). Daarom hebben we een aantal mensen doorgeschoven naar twee nieuwe datums, namelijk 10 en 19 juli. (Zomeravond vogelspotten en een poldertocht, beide met de Hylke Tromp.) Om deze reden kondigen we deze twee tochten ook verder niet als activiteit aan.

Wij beraden ons momenteel op nog meer extra activiteiten in juli en augustus!

nov. 27
Aankomende activiteit

Fotografeerwandeling op Koudenhoorn!

Begrijpelijkerwijs zijn wij, vrijwilligers van het Natuur Ontdekking Centrum Koudenhoorn trots op ons mooie eiland! Regelmatig worden wij door toevallige bezoekers – die ook vaak een fotocamera bij zich hebben – gevraagd naar de mooiste plekjes op t eiland. Het valt ons op dat veel mensen met (semi)professionele apparatuur, maar ook mensen met eenvoudige camera’s graag het eiland bezoeken. Vorig jaar hebben wij voor deze laatste groep een fotografeerwandeling op Koudenhoorn georganiseerd. Lees verder

© Copyright Koudenhoorn Warmond - A Mister Hugo website