Volg ons op facebook

We gaan weer beginnen!

Dit bericht is geplaatst op 24 juni 2020.

De laatste nieuwsbrief (nr 66) staat nu op deze site. (of komt zeer binnenkort) Daar staat onder andere in dat we langzamerhand weer gaan beginnen met onze activiteiten. Voorlopig zijn we alle zondagmiddagen  in juli en augustus open en zorgen ervoor dat er altijd wat te doen is.

Ook starten we weer met een paar leuke excursies. Dat daar veel behoefte aan is, blijkt uit het feit dat er voor de excursie naar de Hanepoel bijna 30 aanmeldingen kwamen! (voor maar 8 plaatsen). Daarom hebben we een aantal mensen doorgeschoven naar twee nieuwe datums, namelijk 10 en 19 juli. (Zomeravond vogelspotten en een poldertocht, beide met de Hylke Tromp.) Om deze reden kondigen we deze twee tochten ook verder niet als activiteit aan.

Wij beraden ons momenteel op nog meer extra activiteiten in juli en augustus!

sep. 17
Aankomende activiteit

Excursie met de Hylke Tromp naar Kaageiland / Laarzenpad wandeling GAAT HELAAS NIET DOOR!

Deze excursie is nieuw voor het NOCK; we zijn dus benieuwd hoe dit zal gaan! Wij hebben de route een keer voorgelopen en vonden het beslist de moeite waard. (Meer informatie omtrent Kaag eiland en het laarzenpad kun je vinden op www.kaagenbraassempromotie.nl) Uiteraard is het doorgaan van deze tocht afhankelijk van weer en wind, want de vaart heen en terug neemt minstens 2,5 uur in beslag, met daarbij nog een wandeling van ongeveer 1,5 uur… Vertrek vanaf de vaste ligplaats van de Hylke Tromp aan de Groote Sloot om 13. Lees verder

© Copyright Koudenhoorn Warmond - A Mister Hugo website