Volg ons op facebook

We gaan weer beginnen!

Dit bericht is geplaatst op 2020-06-24.

De laatste nieuwsbrief (nr 66) staat nu op deze site. (of komt zeer binnenkort) Daar staat onder andere in dat we langzamerhand weer gaan beginnen met onze activiteiten. Voorlopig zijn we alle zondagmiddagen  in juli en augustus open en zorgen ervoor dat er altijd wat te doen is.

Ook starten we weer met een paar leuke excursies. Dat daar veel behoefte aan is, blijkt uit het feit dat er voor de excursie naar de Hanepoel bijna 30 aanmeldingen kwamen! (voor maar 8 plaatsen). Daarom hebben we een aantal mensen doorgeschoven naar twee nieuwe datums, namelijk 10 en 19 juli. (Zomeravond vogelspotten en een poldertocht, beide met de Hylke Tromp.) Om deze reden kondigen we deze twee tochten ook verder niet als activiteit aan.

Wij beraden ons momenteel op nog meer extra activiteiten in juli en augustus!

jun 12
Aankomende evenement

Slootje vissen !

    ***Zondagmiddag 12 juni as.: Elk jaar weer een groot succes: Slootje vissen\! \*\*****​​​​​​*\*\* ***![](/uploads/img-4244.JPG){: width="5184" height="3456"}*** ***Dat Koudenhoorn een prachtig eiland is, weten we allemaal. ******Maar dat het eiland nog vele verborgen schatt... Lees verder

© Copyright Koudenhoorn Warmond - Web development Usecue BV