Volg ons op facebook

U kijkt nu naar onze vernieuwde website

Dit bericht is geplaatst op 5 mei 2020.
U kijkt nu naar onze vernieuwde website

De vrijwilligers van het NOCK hebben de tijd van het “verplicht thuiszitten” goed gebruikt om groot onderhoud aan deze website uit te voeren.

De oude website piepte en kraakte en liep steeds vaker vast. Onder de bezielende leiding van Joost van der Schee is de site qua uiterlijk ongeveer hetzelfde gebleven, maar tegelijkertijd behoorlijk opgefrist! En in de “machinekamer” zijn forse verbeteringen aangebracht. Ook is het de moeite waard om regelmatig onze facebookpagina te bekijken; die wordt vanaf heden weer regelmatig bijgewerkt.

Graag nodigen wij jou uit om ons te vertellen wat je ervan vindt, via ons contactformulier. Ook horen wij graag of je nog wensen hebt ten aanzien van onze activiteiten, die wij hopelijk binnenkort weer kunnen opstarten. Onder de inzenders verloten wij twee nestkastjes die voor het NOCK gemaakt zijn door “Bollenstreek hout”. Deze zijn bedoeld voor mezen, die onder andere een belangrijke rol spelen bij de bestrijding van de eikenprocessierups. Kijk maar eens op de deze site. Weliswaar is het broedseizoen in volle gang, maar soms volgt er een tweede nestje. Wist je bijvoorbeeld dat een menzenjong in 14 dagen wel 800 rupsen kan verorberen?

nov. 27
Aankomende activiteit

Fotografeerwandeling op Koudenhoorn!

Begrijpelijkerwijs zijn wij, vrijwilligers van het Natuur Ontdekking Centrum Koudenhoorn trots op ons mooie eiland! Regelmatig worden wij door toevallige bezoekers – die ook vaak een fotocamera bij zich hebben – gevraagd naar de mooiste plekjes op t eiland. Het valt ons op dat veel mensen met (semi)professionele apparatuur, maar ook mensen met eenvoudige camera’s graag het eiland bezoeken. Vorig jaar hebben wij voor deze laatste groep een fotografeerwandeling op Koudenhoorn georganiseerd. Lees verder

© Copyright Koudenhoorn Warmond - A Mister Hugo website