Volg ons op facebook

Vaar excursie met de Hylke Tromp naar de Warmondse eendenkooi.

 

 

**Zondag 19 juni as.: VAAREXCURSIE HYLKE TROMP MET BEZOEK AAN DE WARMONDSE EENDENKOOI! **

**Wat is er leuker om vanaf een uniek stukje varend erfgoed, de meer dan 100 jaar oude Kagenaar “Hylke Tromp” te genieten van de verschillende landschappen, die tezamen Warmond tot zo’n uniek plekje maken in het Hollandse plassengebied? Dat is namelijk de manier waarop we op zondagmiddag 19 juni as. gaan varen naar een ander stukje nationaal erfgoed, de Warmondse Eendenkooi. **

 Deze eendenkooi is een historische plek, die door vrijwilligers nieuw leven is ingeblazen, waardoor geschiedenis en natuur hier hand in hand gaan. De verdere bijzonderheden laten we graag over aan onze gids van die dag, Bart van Konijnenburg.

Kosten voor deelname zijn € 12 voor volwassenen en € 6 voor kinderen (van 6 -12 jaar) Dit is inclusief €5,- toegang tot de eendenkooi. (De opbrengsten komen geheel ten goede aan het onderhoud van de Hylke en de exploitatie van het NOCK.)  Inschrijven kan via de website:www.koudenhoornontdekken.nl.  of ons e-mail adresinfo@koudenhoornontdekken.nl Wij raden u aan dit zo snel mogelijk te doen omdat we een grote belangstelling verwachten.

We vertrekken om 13.00 uur vanaf de vaste ligplaats van de Hylke in de Groote Sloot. Nadere info ontvangt u een of twee dagen van tevoren.

 (voor de volledigheid: meevaren is voor eigen risico.)

Vriendelijke groeten,

Team NOCK

jun 12
Aankomende evenement

Slootje vissen !

    Zondagmiddag 12 juni as.: Elk jaar weer een groot succes: Slootje vissen! **​​​​​​** Dat Koudenhoorn een prachtig eiland is, weten we allemaal. Maar dat het eiland nog vele verborgen schatten heeft, gaan we op zondag 12 juni ontdekken! Op en onder het water van de vele slootjes op Kouden... Lees verder

© Copyright Koudenhoorn Warmond - Web development Usecue BV