Volg ons op facebook

Fotografeerwandeling op Koudenhoorn!

Begrijpelijkerwijs zijn wij, vrijwilligers van het Natuur Ontdekking Centrum Koudenhoorn trots op ons mooie eiland! Regelmatig  worden wij door toevallige bezoekers – die ook vaak een fotocamera bij zich hebben – gevraagd naar de mooiste plekjes op t eiland. Het valt ons op dat veel mensen met (semi)professionele apparatuur, maar ook mensen met eenvoudige camera’s graag het eiland bezoeken. Vorig jaar hebben wij voor deze laatste groep een fotografeerwandeling op Koudenhoorn georganiseerd. Dit was een dermate groot succes dat wij de fotoclub de Bloembollenstreek bereid hebben gevonden om dit ook dit jaar te begeleiden. We gaan dus op zondag 27 november van 09.00 uur tot 12.00 uur weer wat mooie plekjes op Koudenhoorn ontdekken en onderweg ook tips krijgen met betrekking tot belichting, compositie en camera-instellingen. Wellicht ten overvloede: deze activiteit is niet bedoeld voor de “ervaren” fotograaf!

De deelnemers zullen worden verdeeld over de fotoclubleden die de wandeling begeleiden. Drie mensen per groep is prima om iedereen voldoende persoonlijke aandacht te kunnen geven.  Derhalve zullen we het aantal aanmeldingen aanpassen aan de beschikbare begeleiders. Zo mogelijk zullen de groepjes ook nog begeleid worden door een vrijwilliger van het NOCK. Een mooi samenspel tussen de fotoclub, het NOCK en de deelnemers!

Om inspiratie op te doen, kun je alvast eens kijken op  www.fotoclubdebloembollenstreek.nl , met name naar de werkgroep Natuur&Landschap. Je kunt je aanmelden voor deze fotografeerwandeling via het bekende email-adres: info@koudenhoornontdekken.nl

De kosten bedragen 3 euro p.p.

Vriendelijke groeten, Team NOCK

P.S. Op de website kunt u onder tabblad  “nieuws” en daar onder “ouder nieuws” een impressie vinden van de foto’s van vorig jaar..

jan. 24
Aankomende evenement

ADOPTEER EEN ZWALUWNEST OP KOUDENHOORN!

ADOPTEER EEN ZWALUWNEST IN WARMOND! Sinds december 2022 staat op Koudenhoorn – vlakbij de paardenstal – een prachtige huiszwaluwentil. Deze is op initiatief van het Natuur Ontdekking Centrum Koudenhoorn met vereende krachten waaronder de hulp van vrijwilligers en sponsoren neergezet om de huiszwaluwenkolonie in de omgeving van Warmond, een broodnodige boost te geven. Aan de til komen kunstnesten te hangen om de zwaluwen te stimuleren om, in het voorjaar wanneer zij uit Afrika terugkomen, te komen nestelen en een kolonie te vormen. Lees verder

© Copyright Koudenhoorn Warmond - A Mister Hugo website