Volg ons op facebook

Nestkastjes maken groot succes!

Dit bericht is geplaatst op 23 januari 2017.
Nestkastjes maken groot succes!

Zondagmiddag 22 januari hebben enthousiaste kinderen en hun ouders een nestkastje gemaakt. De middag was een groot succes. Wij willen iedereen bedanken die deze middag tot een groot succes hebben gemaakt.

Hout

Het hout dat we tijdens de workshop hebben gebruikt in ons geschonken door Bollenstreekhout. Hartelijk dank!

Broedende vogels & nestkastjes

Charlotte Matthijssen van de vogelwerkgroep Teylingen vertelde voor aanvang van de workshop iets over vogels en hun behuizing. Onder leiding van timmerman Gerrit konden de kinderen en ouders vakkundig hun nestkast in elkaar zetten. Tien van de gemaakte nestkastjes worden binnenkort onder leiding van Charlotte door een aantal kinderen opgehangen op Koudenhoorn. Waarna de nestkastjes gemonitord zullen worden door de vogelwerkgroep Teylingen.

Vrijwilligers bedankt

Tijdens deze middag werden onze vrijwilligers (Tom, Hans en Rosa) bijgestaan door Dhr. van Wageningen, timmerman Gerrit en vogelaar Charlotte Matthijssen (vogelwerkgroep). Hartelijk dank voor jullie inzet.

Wij zoeken nog vrijwilligers

Het Natuur Ontdekkingcentrum Koudenhoorn is op zoek naar meer vrijwilligers.

Lijkt het u ook leuk om ons ook komen eens te komen helpen tijdens één van onze activiteiten? Of wilt u als gastheer of gastvrouw bezoekers ontvangen onder openingstijden. Stuur ons dan een mail

apr. 28
Aankomende activiteit

Lees verder

© Copyright Koudenhoorn Warmond - A Mister Hugo website