Volg ons op facebook

Wintervoer maken voor vogels. UITGESTELD!

 

LET OP: DOOR DE NIEUWE CORONAMAATREGELEN DIE HET KABINET HEEFT AANGEKONDIGD, BESLUITEN WIJ OM DE MIDDAG VOGELVOER MAKEN DOOR TE SCHUIVEN NAAR EEN LATERE DATUM.

Een beetje aan de vroege kant en het lijkt dus echt niet nodig om onze vogels een handje te helpen, maar toch willen wij nu al aandacht besteden aan het verantwoord maken van vogelvoer. 

Op 21 november organiseert het NOCK voor kinderen in de basisschoolleeftijd een middag vogelvoer maken. We starten om 14.00 uur en de eindtijd is 16.00 uur. Misschien zijn er ook enthousiaste moeders die willen helpen? Stuur een berichtje via het bekende email adres: info@koudenhoornontdekken.nl. Wij willen heel graag veel activiteiten organiseren, maar kunnen het niet alleen!

De kosten voor dit evenement bedragen 3 euro per kind, maar daar krijg je wel wat voor! Aanmelden ook via koudenhoornontdekken.nl

foto van https://www.marington.nl[/caption]

jul 13
Aankomende evenement

Zomeravond zwerftocht over de Kagerplassen met de Hylke Tromp

      ***Woensdag 13 juli as.: MIDZOMERAVOND-ZWERFTOCHT MET  DE HYLKE TROMP *** **De mooiste tijden om van de natuur te genieten liggen aan de randen van de dag, wanneer de grote drukte of nog niet gestart of al weer voorbij is. Niets is dan ook mooier om op het water tijd... Lees verder

© Copyright Koudenhoorn Warmond - Web development Usecue BV