Volg ons op facebook

Wintervoer maken voor vogels. UITGESTELD!

 

LET OP: DOOR DE NIEUWE CORONAMAATREGELEN DIE HET KABINET HEEFT AANGEKONDIGD, BESLUITEN WIJ OM DE MIDDAG VOGELVOER MAKEN DOOR TE SCHUIVEN NAAR EEN LATERE DATUM.

Een beetje aan de vroege kant en het lijkt dus echt niet nodig om onze vogels een handje te helpen, maar toch willen wij nu al aandacht besteden aan het verantwoord maken van vogelvoer. 

Op 21 november organiseert het NOCK voor kinderen in de basisschoolleeftijd een middag vogelvoer maken. We starten om 14.00 uur en de eindtijd is 16.00 uur. Misschien zijn er ook enthousiaste moeders die willen helpen? Stuur een berichtje via het bekende email adres: info@koudenhoornontdekken.nl. Wij willen heel graag veel activiteiten organiseren, maar kunnen het niet alleen!

De kosten voor dit evenement bedragen 3 euro per kind, maar daar krijg je wel wat voor! Aanmelden ook via koudenhoornontdekken.nl

foto van https://www.marington.nl[/caption]

dec 12
Aankomende evenement

Kerststukjes maken 2021 AFGELAST!

    VANWEGE DE RECENTE CORONA ONTWIKKELINGEN HEBBEN WIJ HELAAS BESLOTEN OM OOK DEZE MIDDAG TE CANCELEN.   Hoewel we ons kunnen voorstellen dat de meeste mensen wel wat anders te doen hebben in december, willen wij toch aan onze traditie vasthouden en een middag kerststukjes maken organiseren ... Lees verder

© Copyright Koudenhoorn Warmond - Web development Usecue BV