Volg ons op facebook

Uileballen pluizen.

Wij gaan weer eens een leuke en leerzame middag organiseren voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

Misschien wist je het nog niet, maar op het eiland Koudenhoorn komen meerdere (soorten) uilen voor. Het lijkt de vrijwilligers van het Natuur Ontdekking Centrum Koudenhoorn een leuk idee om de kinderen iets meer over de levenswijze van de uilen te vertellen. De meeste kinderen weten misschien wel dat uilen onder andere muizen eten, maar niet dat zij ze met huid en haar opeten. De botjes  en haren worden niet door de maag verteerd en de uil spuugt deze uit als een harige bal.

Lijkt het jou ook leuk voor je kind(eren) om deze (braak)ballen onder begeleiding van een deskundige van het IVN uit te pluizen en te kijken wat er allemaal in deze ballen te vinden is?

Zo ja, dan zijn ze op zondag 17 oktober a.s. om 14.30 uur hartelijk welkom in het NOCK!

 De kosten bedragen 2 euro per persoon. Helaas kunnen wij maar maximaal 12 kinderen plaatsen, dus wacht niet te lang met inschrijven. Vol is ook echt vol!

jul 13
Aankomende evenement

Zomeravond zwerftocht over de Kagerplassen met de Hylke Tromp

      ***Woensdag 13 juli as.: MIDZOMERAVOND-ZWERFTOCHT MET  DE HYLKE TROMP *** **De mooiste tijden om van de natuur te genieten liggen aan de randen van de dag, wanneer de grote drukte of nog niet gestart of al weer voorbij is. Niets is dan ook mooier om op het water tijd... Lees verder

© Copyright Koudenhoorn Warmond - Web development Usecue BV