Volg ons op facebook

Uileballen pluizen.

Wij gaan weer eens een leuke en leerzame middag organiseren voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

Misschien wist je het nog niet, maar op het eiland Koudenhoorn komen meerdere (soorten) uilen voor. Het lijkt de vrijwilligers van het Natuur Ontdekking Centrum Koudenhoorn een leuk idee om de kinderen iets meer over de levenswijze van de uilen te vertellen. De meeste kinderen weten misschien wel dat uilen onder andere muizen eten, maar niet dat zij ze met huid en haar opeten. De botjes  en haren worden niet door de maag verteerd en de uil spuugt deze uit als een harige bal.

Lijkt het jou ook leuk voor je kind(eren) om deze (braak)ballen onder begeleiding van een deskundige van het IVN uit te pluizen en te kijken wat er allemaal in deze ballen te vinden is?

Zo ja, dan zijn ze op zondag 17 oktober a.s. om 14.30 uur hartelijk welkom in het NOCK!

 De kosten bedragen 2 euro per persoon. Helaas kunnen wij maar maximaal 12 kinderen plaatsen, dus wacht niet te lang met inschrijven. Vol is ook echt vol!

nov 7
Aankomende evenement

Fotograferen op Koudenhoorn

FOTOGRAFEER WANDELING OP kOUDENHOORN. Op zondag 7 november as. organiseert het NOCK een wandeling op Koudenhoorn voor enthousiaste amateurfotografen. De vergevorderde amateurfotograaf wordt vriendelijk verzocht om niet in te schrijven, want de middag is bedoeld voor de echte amateur die graag zi... Lees verder

© Copyright Koudenhoorn Warmond - Web development Usecue BV