Volg ons op facebook

Fotograferen op Koudenhoorn

FOTOGRAFEREN OP KOUDENHOORN!

ZONDAG 7 NOVEMBER van 09.00 – 12.00 uur.

Begrijpelijkerwijs zijn wij, vrijwilligers van het Natuur Ontdekking Centrum Koudenhoorn trots op ons mooie eiland! Regelmatig  worden wij door toevallige bezoekers – die ook vaak een fotocamera bij zich hebben – gevraagd naar de mooiste plekjes op t eiland. Het valt ons op dat veel mensen met semiprofessionele apparatuur, maar ook mensen met eenvoudige camera’s graag het eiland bezoeken. Voor die laatste groep willen wij graag eens een fotografeerwandeling organiseren! Enerzijds om de mooiste plekjes van Koudenhoorn te ontdekken, maar anderzijds ook om de echte amateurfotograaf van een aantal tips te voorzien met betrekking tot belichting, compositie en camera-instellingen.

Onder begeleiding van de fotoclub Bloembollenstreek willen wij daarom  op zondag 7 november van 09.00 uur tot 12.00 uur een wandeling op Koudenhoorn organiseren. De deelnemers zullen worden verdeeld over 6 fotoclubleden. 3 mensen  per fotograaf is een goed haalbare kaart om iedereen voldoende persoonlijke aandacht te kunnen geven.  Derhalve mikken we op max 18 deelnemers. Zo mogelijk zullen de groepjes ook nog begeleid worden door een vrijwilliger van het NOCK. Een mooi samenspel tussen de fotoclub, het NOCK en de deelnemers!

Om inspiratie op te doen, kun je alvast eens kijken op  www.fotoclubdebloembollenstreek.nl , met name naar de werkgroep Natuur&Landschap.

Je kunt je aanmelden voor deze fotografeerwandeling via het bekende email-adres: info@koudenhoornontdekken.nl De kosten bedragen 5 euro p.p.

jul 13
Aankomende evenement

Zomeravond zwerftocht over de Kagerplassen met de Hylke Tromp

      ***Woensdag 13 juli as.: MIDZOMERAVOND-ZWERFTOCHT MET  DE HYLKE TROMP *** **De mooiste tijden om van de natuur te genieten liggen aan de randen van de dag, wanneer de grote drukte of nog niet gestart of al weer voorbij is. Niets is dan ook mooier om op het water tijd... Lees verder

© Copyright Koudenhoorn Warmond - Web development Usecue BV