Volg ons op facebook

Bijententoonstelling in het Natuur Ontdekking Centrum Koudenhoorn in oktober 2020 AFGELAST!

In voorgaande jaren organiseerde het NOCK samen met de bekende Warmondse imker Aad Wolvers (en zijn assistentes) in het najaar - onder andere voor de scholen -  een bijenweek. Naast een interessante tentoonstelling over het leven van deze nijvere en onmisbare vriendjes waren er ook tal van activiteiten, zoals bijvoorbeeld een insectenhotel maken, honing proeven waskaarsjes maken, een levend hommelvolk bewonderen, enz. Door de snel toenemende coronaproblematiek kunnen deze genoemde activiteiten helaas niet doorgaan, maar richten we wel de tentoonstelling in!  Gedurende de normale openingstijden kunt u deze tentoonstelling in de maand oktober komen bezichtigen! Uiteraard met inachtneming van de dan geldende coronavoorschriften.

Laatste nieuws: We zijn helaas weer door de gebeurtenissen ingehaald! Door de laatste coronamaatregelen hebben wij besloten om ook de tentoonstelling naar een latere datum te schuiven!

Slecht nieuws over de noordse woelmuis!
Meest recente nieuws

Slecht nieuws over de noordse woelmuis!

Door verdroging en concurrentie van andere muizen hangt de toekomst van de noordse woelmuis in Friesland aan een zijden draadje…. Hoe zou dat op Ko... Lees verder

© Copyright Koudenhoorn Warmond - Web development Usecue BV